Creatieve en flexibele oplossingen voor alle constructies

Drukvat ComponentDrukvaten

PPV Engineering heeft een breed aanbod en bijzonder veel ervaring op het gebied van drukvaten. Alle voorkomende drukvaten, columns, stacks en warmtewisselaars kunnen worden berekend conform de eisen gesteld in de Europese Richtlijn Drukapparatuur 97/23/EG. Hiervoor kunnen verschillende ontwerpcodes worden gebruikt, al naar gelang de wensen en eisen van de klant, zoals:

  • EN-13445
  • ASME VIII div. 1 en 2
  • PD 5500
  • RToD
  • AD 2000

In de berekeningen wordt rekening gehouden met windbelasting, externe nozzle loads en calamiteiten zoals aardbevingen. Diverse door PPV Engineering berekende drukvaten staan in aardbevinggevoelige gebieden over de gehele wereld, alsmede op Offshore platforms wereldwijd en functioneren daar volgens de opgegeven specificaties.
 

Opslagtanks

Naast het berekenen van drukvaten kan PPV Engineering bovengrondse opslagtanks volgens API-620, API-650 en EN14015 berekenen.
 

Tekeningen volgens eisen keuringsinstanties

Bij veel apparaten is het nodig dat er overzicht- en detailtekeningen worden gemaakt. Dit is nodig voor de fabricage, maar ook voor de keuringsinstanties. De tekeningen van PPV Engineering voldoen aan alle eisen die een keuringsinstantie hier aan stelt.
 

Uitsluitend de beste softwarepakketten

Om deze werkzaamheden te verrichten, het berekenen en tekenen van complexe apparatuur, maakt PPV Engineering gebruik van de best mogelijke softwarepakketten die er op de markt zijn.

  


© Intra-IT & Reclamebureau RAM